E-mail: postmaster@butorcsalad.hu

butorcsalad.hu oldalon bútorok és a lakhatási kiegészítők katalógusa található.

butorcsalad.hu nem online bolt!

butorcsalad.hu nem árusít vagy küld termékeket!

A webhely / domain butorcsalad.hu jelenlegi verziójának semmi köze nincs a korábbi üzleti vállalkozásokhoz vagy a korábbi tulajdonosokhoz. A panaszt abban a társaságban kell benyújtani, ahol megrendelte az árut. A kapcsolattartási adatok az áru / pénztárgép számláján találhatók.

Termékárak

Ezek az árak változhatnak az utolsó frissítés időpontjáig. Az eladás egyik fontos eleme a tényleges ár, az értékesítés időpontjában, a partner üzletben honlapján. Nem áll módunkban biztosítani minden feltüntetett árat. Előfordulhat, hogy a megjelenített termékeket nem lehet megvenni az adott áron honlapunkról.

Felhasználási feltételek

Honlapjaink tartalma folyamatosan ellenőrzött, de nem vagyunk felelősek a külső linkek tartalmáért. Az adott webhelyek tulajdonosai kizárólagosan felelősek a külső linkek tartalmáért. Az egész vásárlási, fizetési és áru visszaigénylési eljárás az érintett kereskedőnél történik.

A weboldal felhasználóinak szükséges  butorcsalad.hu hozzájárulni az üzemeltető oldalán található cookie-gyűjtemény használatához és az IP-címeket analizálásához a honlap megfelelő működésesének érdekében. Ez az információ nem adható át harmadik félnek.

Pozsonyban 2.10.2019

Bratislava  2.10.2019